Åpent Hus – Dance & Drum Workshops

/ / Nyheter
åpent hus

Lær det grunnleggende innen Rio Style samba & samba no pé. Introduksjon i samba dans og musikk, perfekt for nybegynnere. Gratis i januar!

Oslo Sambaskole inviterer til åpent hus. Samba er en av de mest tilgjengelige dans og musikalske kunstformer og er morsom og enkel å forstå. Oslo Sambaskole holder gratis introduksjonskurs i samba i hele januar. Hver Hver onsdag, torsdag og søndag har vi undervisning du kan delta på.

Dag Musikk Dans
Onsdag 18:00 – 19:30: Nybegynner
Torsdag 17:00 – 20:00: Nybegynner
Søndag 15:00 – 18:00: Viderekommende 15:00 – 18:00: Viderekommende
[gravityform id=»12″ name=»Åpent Hus – Januar 2015″ title=»false» description=»false» ajax=»true»]
I våre dansekurs lærer du de grunnleggende teknikkene innen Rio Style samba & samba no pé (footwork). Samba no pé er selve grunnteknikken i dansen og er grunnlaget for de flotte danseshow og koreografier vi arbeider med. Du vil lære de viktigste teknikkene for å få kontroll og balanse på fotarbeidet når du danser samba. Når du behersker teknikkene, arbeider vi videre med improvisasjon og selvtillit slik at du kan vise imponerende solodanser. Våre dansekurs er for både dame og menn.

Våre trommekurs er tilpasset helt fra nybegynnernivå til du er klar for å stå på scenen. Du lærer grunnteknikk på ulike tromme- og rytmeinstrumenter til vi sammen finner riktig instrumentet for deg. For å gjøre undervisningen mest mulig spennende bruker vi en serie av figurer og breaks. Forutenom samba spiller vi funk og afro. Når vi nærmer oss slutten av kurset, inviteres du til å spille med bateria for å forberede seg til karnevalsparaden under Karneval i Oslo 2015.