Copenhagen Carnival 2012

/ / Nyheter

I anledning Copenhagen Carnival 2012 25. – 27. mai, er vi invitert til å spille og danse med en av Danmarks største sambaskoler. G.R.E.S Carioca de Copenhague ble etablert desember 2009, og har knyttet til seg de mest erfarne sambistas i Nord-Europa.

Under karnevalet i 2011 deltok ca. 200  musikere, dansere og andre frivillige med sambaskolen i en 3 dagers lang fest. Under årets karneval er det forventet mange fler, dessuten stiller sambaskolen med eget tema og egen sang. Under årets karneval er det de brasilianske guder som møter våre egne nordiske guder som vil være tema for G.R.E.S Carioca de Copenhague. Temaet, koreografier og Samba Enredoen skal Oslo sambaskole jobbe med under workshopen 4. – 6. mai.

Program
Foreløpig program for karnevalsdagene er som følger:

Dag: Tid: Hva Hvor
Fredag kommer Oppmøte og Mat Fælledparken
kommer Øvelse m/Enredo Fælledparken
Lørdag kommer Parade på Strøget Amagertorv
Søndag kommer Nattparade Fælledparken

NB!! Dette er kun en kort oversikt over det offisielle programmet. Mellom disse tidene foregår det mange konserter og severdigheter rundt omkring på området. I tillegg har G.R.E.S Carioca de Copenhague et eget program for de som spiller og danser med gruppen.

Påmelding
Prisen for å delta på med G.R.E.S. Carioca de Copenhague karnevalet var i 2011 350,- DKK. Prisen for 2012 er ikke offentliggjort enda. Fra Norge må man betale gebyrer for å overføre penger til dansk bank. Derfor betaler vi ved ankomst. Les mer om arrangementet hos Carioca her.

Med G.R.E.S Carioca de Copenhague kan vi delta som musikere, dansere eller harmonia. Det betyr at de musikerne eller danserne som ikke er trygg nok på sine roller, kan være med i harmonia.

Karneval i København og G.R.E.S Carioca må ha informasjon om hvem og hvor mange som kommer. Vi må derfor ha en bindende påmelding innen 11. mai. Registrer deg her for å få tilsendt ytterligere informasjon om deltagelese.

Overnatting
Karneval i København organiserer overnatting for alle deltagere som har behov. Overnattingen foregår på en skole i Kertemindegade 10, 2010 København, som ligger i nærheten av karnevalsområdet. P.g.a nye EU-regler i henhold til brannforskrifter og forsikring, koster dette 100,- DKK. Alle som skal overnatte må registrere seg for at Copenhagen Carnival skal dekke evt. uheldigheter dersom det skulle oppstå.

Avreise
Foreløpig må reisen til Danmark organiseres på egenhånd, men så fort vi ser hvor mange som skal være med, kan vi se på muligheten for felles transport. Meld deg derfor på så fort som mulig! Det er hyggelig om flere går sammen, slik at man ikke reiser alene. Det finnes mulighet for buss, båt og fly. Mer informasjon om dette kommer vi tilbake om så fort vi har priser på ulik transport.

Nødvendig informasjon
Sovepose og liggeunderlag er en nødvendighet. Musikerne bruker hvite bukser pluss t-shirt for bateria, dansere i kostyme, eller hot pants og  t-shirt. På bena brukes lyse sko som bør være komfortable å gå i.