Danse-Workshop i Samba

/ / Nyheter

1. og 2. mars kommer Jomo Silveira til Oslo Sambaskole for å holde danse-workshop i samba. Han vil fokusere på teknikkarbeid i samba no pé og koregorafi til karnevapsparade. Pris: 800,- (600,- for medlemmer) Barn: 200,- Begrenset antall plasser!

Tid Lørdag 1. mars Instruktør
11:00 – 13:00 Samba Footwork – Dame Jomo Silveira
13:00 – 14:00 Samba Koreografi – Barn Jomo Silveira
14:00 – 16:00 Samba Footwork – Dame Jomo Silveira

Tid Søndag 2. mars Instruktør
13:00 – 15:00 Samba Koreografi Jomo Silveira
15:00 – 17:00 Samba Koreografi Jomo Silveira

Samba Footwork – Dame
Det krever mye kontroll i bena til å utføre kompliserete og raske sambabevegelser med eleganse, klarhet og kvalitet. Her vil du jobbe med noen av de viktigste teknikker som vil hjelpe deg å bedre forstå fødsel legwork og balanse i høye hæler par sambasko. I tillegg til teknikktrening i samba no pe, vil Jomo også arbeide med samba koreografier til karnevalsparade.

Comissão de Frente
Det er den viktigste seksjonen i paraden til hver sambaskole under det årlige karnevalet. Comissão de Frente er den avdelingen i parden som instrodusere sambaskolens tema. Profesjonelle dansere og etablerte dansekompani koreografert av fremstående koreografer blir ofte brukt til denne jobben. Her danses jazz, moderne dans og ballett. Dette er en spennende fusjon som er verdt å oppleve både som danser og publikum. I denne workshopen trenger du ikke å være en profesjonell danser, men du vil bli utfordret med et rikt utvalg av forskjellige stilarter.

Påmelding

[gravityform id=»8″ name=»Påmelding til Workshop i Samba» title=»false» description=»false» ajax=»true»]

1 Comment to “Danse-Workshop i Samba”

1. […] med en blanding av norsk og brasiliansk sjel. Unidos de Oslo er Norges eneste sambaskole og har øvelser hver helg i Oslo. Unidos de Oslo jobber også med en ordentlig karnevalparade i sommer […]