×

Bruk av nettbutikken

1 Logg inn / opprett konto.
2 Legg produkter til ordren.
3 Betal og avslutt.

Har du problemer, send oss en henvendelse på post@oslosambaskole.no. Velkommen tilbake!

Treningstider

Ons: 18:00-19:30
Tors: 17:00-20:00
Søn: 15:00-18:00
Gi beskjed om du kommer!

FORGOT YOUR DETAILS?

Oslo karneval 2015 - Comissão de Frente

Delta på våre sambakurs

Sambakurs

Bli en flink sambadanser

Bateria Trovão

Lær de brasilianske sambatrommene

PREV
NEXT

DU KAN DELTA PÅ VÅRE SAMBAKURS

Vekker samba og brasiliansk kultur din interesse? Da kan du ta et sambakurs hos oss. Et kurs i samba gir deg et lite innblikk i sambaens verden! Ønsker du å ta et kurs i samba, har vi flere muligheter. La samba ta deg med til en ny verden med fine, brasilianske rytmer og bevegelser.

Samba er en brasiliansk musikk og dansestil. Den kom opprinnelig fra Afrika via slavehandelen i Latin-Amerika og er i dag kjent som symbolet på det brasilianske karnevalet. Samba går i 2/4 takt med sang, strenge- og perkusjonsinstrumenter. Man forbinder samba med mer enn musikk og dans – den tilhører en hel kultur av mat, forskjellige danser og fester.

Anders Hansen

Musikkinstruktør

Anders er en velkjent perkusjonist som har jobbet med brasiliansk musikk i mange år. Han studerte jazz-trommer ved Hallingdal Folkehøyskole, og har spilt trommer og perkusjon siden han var 11 år. I 2003 begynte å undervise i perkusjon og har vært instruktør i Unidos de Oslo siden oppstart av sambaskolen i 2011.

Anders underviser primært i samba, afro og funk, men med hans erfaring innenfor brasilianske stilarter behersker han det meste. Noen av undervisningstimene brukes også til andre sjangere sambaskolen normalt ikke spiller. Ett eksempel her er Maracatu og Samba Reggae.

Anna Hansen

Danseinstruktør - Viderekommende

Anna har danset i Oslo Sambaskole i 3 års, og har tidligere erfaring med brasiliansk dans i Russland.

Nirmel Mahe

Danseinstruktør - Nybegynner

Nirmel er en profesjonell danser og pedagog. Hun har flere internasjonale opptredner bak seg som orientalsk danser, men har de siste årene begynt å arbeide med samba og brasiliansk kultur. Hun har vært tilknyttet sambaskolen i ca ett år, og har rukket å arbeide med instruktører som Orquidea Lima og andre internasjonale danseinstruktører Oslo Sambaskole har invitert til undervise i Norge.

Hun underviser i samba for begynner og viderekommende nivå. I tillegg til samba, har hun arbeidet med indisk,orientalsk og tahitisk dans. Hun er sertifisert yoga instruktør, og har tidligere jobbet som instruktør/koreograf blant annet ved drammen magedans skole.

TOP
Translate »