×

Bruk av nettbutikken

1 Logg inn / opprett konto.
2 Legg produkter til ordren.
3 Betal og avslutt.

Har du problemer, send oss en henvendelse på post@oslosambaskole.no. Velkommen tilbake!

Treningstider

Ons: 18:00-19:30
Tors: 17:00-20:00
Søn: 15:00-18:00
Gi beskjed om du kommer!

FORGOT YOUR DETAILS?

Takk for i år – 2014!

/ / Nyheter

Vi har kommet oss gjennom enda et år i Unidos de Oslo. I år kan man si at Unidos de Oslo har blitt voksen, etter vår tredje sessong. Høydepunktet i år var selvfølgelig karnevalet, men overraskende nok må jeg si at høsten i år har vært meget spennende. I utgangen av 2014 har vi 50 betalende medlemmer. Jeg vil i den anledningen takke for et meget flott år.

Jeg vil gjerne takke alle de som har bidratt til at vi har kommet oss gjennom 2014. Takk til alle som deltok under karnevalet i Oslo 2014, til alle som har bidratt til at vi har holdt undervisingen igang dette året. Anna har gjort en fantastisk god jobb med danserene, og vi har hatt god hjelp fra både Jomo og Orquidea under våre workshoper. Binha og Madeleine har også hjulpet til. Takk til Bateria som visst nye høyder og som allerede nå ligger godt an for neste år. Não deixe o samba morrer!!

Veien frem mot karnevalet 2015 er veldig spennende:
Vi starter 11. januar med åpent hus ut januar for alle som ønsker å være med. Fra våren er det Binha som tar over undervisningen for danserne etter at Anna har ønsket en pause. Vi har et spennende program frem mot karnevalsparaden, samt at vi skal sette sammen show med dans og musikk. Vi skal også friske opp sangene og koreografiene vi har har brukt under tidligere karnevalsparader.

I tillegg til undervisingen vil vi også arrangere kostymeworkshoper. Charlene (vår Porta Bandeira) har jobbet med å lage kostymer for de store sambaskolene i Rio. For dem som ønsker å lære å lage sitt eget kostyme, vil vi invitere til kostymeworkshop som forberedeler til karnevalet.

Mvh.

Anders Hansen
Presidente

TOP
Translate »