Undervisning – Vår 2013

/ / Nyheter

Søndag 13. januar starter Oslo Sambaskole opp aktiviteter for 2013. Vi er igang igjen med undervisingene, og har 4 intense uker karnevalet i Rio skal feires.

Vår undervising er forberedelse til et karneval med best mulig kunstnerisk kvalitet. Repertoaret vil spenne fra kjent og kjære samba sanger til spennende og andre musikalske stilarter kjent fra Brasil.

Vi ønsker presentere skolen som en komplett sambaskole i den målestokk det lar seg gjennomføre i Norge. Håpet er at det også skal få på plass aktiviteter tilrettelagt for barn og familier i løpet av 2013.

Oslo Sambaskole vil tilstrebe en fysisk og psykisk nærhet til sitt publikum. Repertoiret spenner seg fra kjent samba enredos til spennende nyskrevne breaks og stilarter kjent fra Brasil.

Våren ser nogen lunde slik ut:

Musikk

Kl. 15:00-16:00 – Bateria Unidos de Oslo varmer opp med kall og svar, og gjennomgår tidligere øvet materiale. 45 minutter settes av til å gjennomgå show-reportoare.

Kl. 16:00-17:00 – Bateria Unidos de Oslo øver nytt materiale. Kjente samba enredos, breaks og stilarter og annet nytt stoff  blir gjennomgått i detaljer med hver enkelt instrumentgruppe. Avsluttningsvis vil det settes av ca 30 minutter med gjennomgang sammen med danserne.

Dans

Kl. 15:00-16:00 – Samba no pé og individuell trening. Bearbeidelse av grunnleggende sambateknikk.

Kl. 16:00-17:00 – Det blir lagt opp til undervisning på avansert nivå, og gjennomgang av koreografi. Avslutningsvis ca. 30 min. spiller Bateria Unidos de Oslo med danserne for å gjennomgå show-reportoare.

Meld deg på eventen på Facebook her og inviter venner.